Advertentie

Browse By

Feestelijk jubileumconcert gemengd koor In Between

LEEK – Het Leekster koor In Between viert op zaterdag 13 april het 25-jarig bestaan met een concert onder de titel “25 Years Inside In Between”. Het feestelijke optreden vindt plaats om 20.00 uur in De Hoeksteen aan de Lindensteinlaan 1 in Leek.

De nummers die worden gezongen komen uit het repertoire van de afgelopen jaren, maar er zijn ook nieuwe nummers bij. De veelzijdigheid van het koor blijkt uit het feit dat er muziek uit de 16-de tot en met de 20-ste eeuw uitgevoerd wordt, niet alleen uit Europa, maar ook uit Amerika en Afrika. Het bijna vijftig leden tellende koor staat sinds ruim een jaar onder leiding van dirigente Jelena Vesković en wordt in een aantal nummers begeleid door Margreet Puite op de piano en Edwin van der Wolf op slagwerk. Gastheer van de avond is de bekende Groninger cabaretier, chansonnier, presentator en acteur Arno van der Heyden.

Kaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de zaal en zijn verkrijgbaar bij BioCorner in Leek (Tolberterstraat 19) en Daan Nijman in Roden (Heerestraat 87), of via de website www.koorinbetween-leek.nl