Advertentie

Browse By

Feest bij Kidscasa

Afgelopen weekend stond in het teken van FEEST bij de locaties ‘Dinges’ en ‘de Vlieger’ van Kidscasa Kinderopvang. Vrijdagmiddag was het pleinfeest bij ‘Dinges’, waarmee de compleet nieuwe inrichting, die onlangs heeft plaatsgevonden, werd gevierd. Alle kinderen die hier gebruik maken van de opvang hebben de locatie “nieuw leven ingeblazen” door na het startschot tegelijk een heleboel bellen de lucht in te blazen.

Kinderen konden genieten van allerlei activiteiten in- en rondom de locatie, zo was er een springkussen, een disco, konderen de kinderen autobanden verven en andere spellen en uiteraard werden er allerlei lekkere versnaperingen aangeboden. Bij ‘de Vlieger’ stond het pleinfeest zaterdagochtend gepland. Ook hier konden de kinderen op de locatie verschillende activiteiten doen, touwtje trekken, koekhappen, schminken en genieten van een ijsje van IJssalon Italia.

We kunnen terugkijken op twee geslaagde feesten, die met de hulp van de oudercommissies en de inzet van onze medewerkers een groot succes zijn geworden. De opbrengsten van de acties gaan naar Kika, het goede doel wat door de medewerkers van Kidscasa Kinderopvang is gekozen om te ondersteunen.