Advertentie

Browse By

Famke Louise komt naar DWARS in Pompstee Roden!

Famke Louise komt naar het DWARS! event in de Pompstee Roden

Roden – 20 April vindt opnieuw een editie van het uitgaansconcept DWARS! plaats in de Pompstee in Roden. Dit keer hebben de organisatoren de veelbesproken en bekende vlogster/artiest Famke Louise weten te strikken voor het evenement. Eind 2018 verscheen er een documentaire waarin een compleet andere kant van de artiest naar voren kwam en de kijker haar van dichtbij leerde kennen.  

Met deze aankondiging van deze bekende naam, hoopt de organisatie een groot aantal bezoekers naar de Pompstee te kunnen trekken. De organisatie heeft in het verleden al meer grote namen naar Roden weten te halen. “Namen als Jonna Fraser, Dave Roelvink, Yung Felix, Tabitha en nog veel meer hebben de revue al gepasseerd in de Pompstee. Wij als organisatie zijn erg trots dat we Famke Louise aan dit rijtje kunnen gaan toevoegen en natuurlijk dat we deze feesten telkens kunnen neerzetten in goede samenwerking met de Pompstee” Aldus Rob Groefsema één van de organisatoren achter het DWARS! event. ‘’In 2017 organiseerde we voor het eerst in de Pompstee dit uitgaansconcept, het is leuk om te zien dat het concept goed is aangeslagen en dat er sinds die eerste editie in de Pompstee steeds meer animo voor is. We hopen nu met de komst van Famke Louise op een nieuw bezoekersrecord” Zegt mede-organisator Arno Schaddé van Dooren.

Via de website van het evenement zijn naast de reguliere tickets ook een aantal speciale actie tickets verkrijgbaar. De organisatoren benadrukken er wel op tijd bij te zijn in de voorverkoop, aan de deur zullen de tickets namelijk duurder zijn dan online.

Tickets via Eventbrite