Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 21 april: Open Golfdag bij Golfclub Holthuizen

21 april 2018 - 10:00 - 15:00

RODEN – Op zaterdag 21 april van 10.00 tot 15.00 uur is er weer de jaarlijkse NGF Open Golfdag bij Golfclub Holthuizen! Een leuke dag om kennis te maken met de golfsport en de gezellige golfclub. Er worden leuke clinics georganiseerd om mensen de diverse aspecten van het golfspel te leren, zoals het afslaan, chippen en putten. Belangstellenden kunnen nadat ze de eerste grondbeginselen van het golfen hebben geoefend, onder begeleiding van een geoefende golfer (met EGA handicap) de par 3 baan op. Geoefende golfers (met minimaal NGF baanpermissie) kunnen die dag gratis golfen op de grote baan. Voor al het materiaal wordt gezorgd. Het is wel handig om goede schoenen met een platte zool te dragen.

De horeca zet die dag de deuren van het onlangs geheel vernieuwde restaurant wijd open voor alle gasten. De golfpro Isi Zejnulahu loopt rond om mensen te informeren over de golflessen en de vele vrijwilligers zijn altijd bereid om vragen over de club of het golfspel te beantwoorden.

Bijzondere aandacht is er deze dag ook voor de schooljeugd, die met leuke golfspelletjes eens kunnen ervaren of golfen iets voor hen is.

Op deze Open Golfdag zijn er diverse fantastische greenfee- en lesaanbiedingen. Golfclub Holthuizen verwelkomt u en uw familie en vrienden graag op zaterdag 21 april aanstaande!