Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verkuno Open Atelier Route Noordenveld

11 mei 2019 - 10:00 - 12 mei 2019 - 17:00

Verkuno Open Atelier Route Noordenveld op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019, 11 tot 17.00 uur

NOORDENVELD – Een weekend om op de fiets of per auto langs te gaan bij de ateliers van de kunstenaars in het mooie Noordenveld. In Peize, Nietap, Roden, Een en Norg openen de kunstenaars hun ateliers. Schilders, een etser, een houtdrukker, een glaskunstenaar, een keramist, en kunstenaars die objecten en installaties maken met vilt, papier/karton reliëfs, acrylaat, en mixed media met een verscheidenheid aan technieken.

De feestelijke opening vindt plaats in de Paardestal, Hooghaar1 te Peize, waar Lukas Koops op zaterdag 11 mei om 10.30 uur de opening verricht en het koor Constantes van Faraday het muzikaal omlijsten. De deelnemende kunstenaars zijn in Peize: Trijntje Sporrel, Ans Courtier, Rianne Kooijman, Ansje van den Muyzenberg, Annet Raben, Bernadette Bijl, Wilhelmina van Beek-Zoutewelle en Magda Balvers.

In Roden: Derek Scholte. In Nietap: Joke Klaveringa en Froukje Dijkstra. In Een: Marijke Wiegers en Nel Haringa & Fred Olijve. In Norg: Linda van Huffelen. In de Paardestal, waarin de opening is, is  ook  een overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars. Het werk blijft daar tot en met 2 juni. Geopend op iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

De routeboekjes liggen bij de VVV’s en bibliotheken en musea en in alle ateliers. Op de website van Verkuno onder Open Atelierroute Noordenveld vindt u ook het boekje met de adressen en gegevens van de deelnemers. www.verkuno.nl

Gegevens

Begin:
11 mei 2019 - 10:00
Einde:
12 mei 2019 - 17:00
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
www.verkuno.nl