Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rowolmer Fair en Rondrit op zondag 9 september

9 september 2018 - 10:00 - 17:00

7x Rowolmer Fair en 5x Rowolmer Rondrit

RODERWOLDE – Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit en dus wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan de organisatie van de zevende editie van de Rowolmer Fair met daarbij de vijfde editie van de Rowolmer Rondrit. Sinds vijf jaar worden deze evenementen samen georganiseerd, wat elk jaar vele bezoekers, jong en oud, naar Roderwolde trekt. Dit jaar worden de evenementen op zondag 9 september gehouden.

Ook nu kunnen bezoekers van de fair weer genieten van een groot divers aanbod op gebied van lifestyle en woonaccessoires, ambachtelijke producten en er worden lekkernijen en snuisterijen aangeboden. Ook zullen veel producten uit de regio te verkrijgen zijn.

De fair heeft een sterk landelijk karakter. Ook kan een gokje gewaagd worden bij de verloting. De standhouders en de organisatie zorgen voor veel prijzen en er wordt voor een mooie hoofdprijs gezorgd.

Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht, zo zijn er onder andere warme en koude dranken, saté, warme snacks, eigengemaakte crêpes en ijs te verkrijgen. Aan de oldtimerrit zullen zo’n negentig oldtimers deelnemen, die gedurende de dag twee keer een rondrit door de omgeving maken. De oldtimers zijn voor, na en in de pauze van de rit te bezichtigen op het sportveld. Daarnaast zullen er een aantal oldtimers tijdens de rondrit op het veld blijven staan. De nadruk ligt op de wat oudere oldtimer, het bouwjaar van de oldtimers is 1973 of ouder.

Het belooft dan ook net als voorgaande jaren een gezellige sfeer te gaan worden. Wat de Rowolmer Fair en Rowolmer Rondrit verder zo bijzonder maakt is dat zowel de entree als het parkeren gratis is. Parkeren is mogelijk naast de kerk. Voor het publiek dat minder mobiel is, is er vervoer van de parkeerplaats naar de fair en weer terug geregeld.

We zien u graag op zondag 9 september van 10:00 tot 16:30 uur, aan de Hoofdstraat 21B in Roderwolde.

Info: www.rowolmerfair.jouwweb.nl rowolmerrondrit@hotmail.com  www.facebook.com/rowolmerfair of via mail rowolmerfair@live.nl

Gegevens

Datum:
9 september 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , , ,