Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mo’s en Wapen pakken weer groots uit met Koningsdag!

27 april 2018 - 15:00 - 23:00

RODEN – Vrijdag 27 april viert heel Nederland weer massaal Koningsdag! In Groningen zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aanwezig bij de viering van de landelijke Koningsdag, maar het zou zo maar kunnen dat het Koningspaar op het eind van de dag naar Roden afreist en de dag daar afsluit met de polonaise. Want daar pakken Mo’s Café en het Wapen van Drenthe weer groots uit met topartiesten!

Op de hoek van de Heerestraat en de Brink voor Mo’s Café en Het Wapen van Drenthe is net als voorgaande jaren weer een feestplein ingericht met live-muziek. Zo was vorig jaar de bekende volkszanger Jannes daar nog te gast. Dit jaar hebben ze wederom weer grote namen weten te boeken voor deze gezellige middag en avond. Dit jaar zijn de zangers Frank Verkooyen, Mark Doldersum, Rudi de Wit en de Roner Zanger Eltjo vanaf 15.00 uur die het feestplein in Roden op de kop gaan zetten!!

s’Avonds heeft Mo als afsluiter nog de zanger Patrick van Eijk nog in de kroeg op het podium voor de feestbeesten onder ons! Dus zet het alvast in je agenda, want het beloofd weer een groot feest te worden in Roden.