Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feestweek, Lentefair en Bodypainting in Altena

17 mei - 19 mei

ALTENA – Nog een paar weken en dan is het alweer zover, want dan zal de Feestweek Altena los barsten en staat in het weekend van 17 t/m 19 mei het hele dorp op z’n kop. De meeste voorbereidingen zijn bijna klaar en het programma is bekend. Het hele weekend zal in het teken staan van FEEST met als hoogtepunt op zondag 19 mei met o.a: De LenteFair met een Culinair Plein, meer dan 60 standhouders, Noord Nederlands Kampioenschap Bodypainting georganiseerd door dorpsgenoot Tanja Hommes, oude tractoren met een rondrit en behendigheidswedstrijd en uiteraard is er het hele weekend kermis met o.a. Zweefmolen, schiettent en de unieke kinderdraaimolen De Stoomtrein

Oldtimerdag zoekt nog deelnemers
Bent u in het bezit van een oldtimer en heeft u zin om een leuke dag te beleven meld u dan aan voor de Oldtimerdag in Altena op zondag 19 mei as. Vanaf 10.00 uur verzamelen, rond 11.00 uur een rondrit en ‘s middags een leuke behendigheidswedstrijd. Heeft u belangstelling meld u dan aan via oldtimerdagaltena@outlook.com of via 06-21497533 of 050-5032365.

Noord Nederlands Kampioenschap Bodypainting
Zondag 19 mei wordt voor de 10e keer het “N.N.K.B” georganiseerd door Tanja Hommes van “Beauty en Fun” uit Peize, samen met de vele vrijwilligers. Het Noord Nederlands Kampioenschap Bodypainten vindt plaats op 19 mei bij het Dorpshuis in Altena en het thema is: “Jubileum”. Vanuit dit thema bedenken de artiesten hun ontwerp, wat zij dan op het lichaam ten uitvoering brengen. Dit wordt natuurlijk met professionele, voor de huid geschikte materialen gedaan. De wedstrijd is een unicum in het noorden, waar veel Internationale en Nationale deelnemers en publiek op af komt. Het evenement is leuk voor jong en oud en de toegang is gratis. Het publiek kan tussen 10:00 en 17:00 uur komen kijken. De artiesten beginnen al om half negen. Zeker een aanrader! Dit beloofd een prachtige en kleurrijke dag te worden met de allermooiste creaties. 

Foto’s: Erik Brand©