Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ei Ei Westerkwartier: start van het toeristische seizoen

17 april 2017 - 11:00 - 17:00

LEEK – WESTERKWARTIER – Paasmaandag 17 april organiseert de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier voor de negende keer Ei Ei Westerkwartier, de officiële start van het toeristische seizoen waarbij ondernemers op 11 locaties hun deuren wijd open zetten. Graag nodigen zij u uit om kennis te komen maken met al het moois dat het Westerkwartier te bieden heeft. Van 11.00 tot 17.00 uur (tenzij anders vermeld op de website www.eieiwesterkwartier.nl) kan worden genoten van allerlei overwegend gratis activiteiten voor het hele gezin.

Op verzamellocatie Zuid, Struisvogelhouderij De Kreij in Boerakker, kunnen bezoekers smullen van een broodje struisvogelkroket, -eierkoek, en -advocaat en kunnen struisvogels, emoes –met piepjonge kuikens- en nandoes bewonderd worden. Ook kan kennisgemaakt worden met de heerlijkheden van de catering van GrandCafé Brugzicht uit Aduard. Iets verderop in Niebert is er naast de vertrouwde bingo ook een fotowedstrijd met lammetjes op Camping Akkerhoeve. In Tolbert kun je genieten van kunst en zonnige giclées bij Roesd, aandacht voor hond en paard is er bij de hondenwandeling ‘Walk the dog’ en de expositie ‘Van hoefijzer tot ABS’ bij de CazemierBoerderij.

Muzikaal Marum vind je bij de Kruisweg met de Paaskermis, een optreden van Jannes en verschillende DJ’s en bij het Ezelpark kan jong en oud genieten van dieren en heerlijkheden. Kortom: Ei Ei Westerkwartier, het leukste uitje voor het hele gezin! Meer informatie is te vinden op www.eieiwesterkwartier.nl. Of www.facebook.com/westerkwartier.eiei