Advertentie

Browse By

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

12e Roder Weihnachtsmarkt

9 december 2017 - 11:00 - 18:00

Winkelen in Duitse kerstsfeer!

RODEN – De Zakenkring Roden en de Vereniging voor Volksvermaken Roden organiseren op zaterdag 9 december een gezellige Duitse kerstmarkt. De Weihnachtsmarkt vindt voor de eerste keer plaat op de vernieuwde Albertsbaan in Roden en begint om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Rondom de muziekkoepel wordt een gezellige, hoogstaande en compacte markt organiseert. Naast de markt worden er tal van optredens en andere activiteiten georganiseerd. Het geheel moeten een gezellige kerstsfeer krijgen, waar veel publiek op af komt. Naast de muziekkoepel met optredens, de vele standhouders, vertier voor de kinderen is er een gezellig plein met kersthuisjes waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

Muziek
De gehele dag zijn er meerdere optredens van verschillende muzikanten en koren in de muziekkoepel in het midden van de Albertsbaan. Daarnaast zijn er nog diverse andere entertainers en orkestjes te bewonderen die over de markt en door het gehele centrum lopen.

IJsbaan
Ook voor de jongsten is er volop vertier op deze 12e Roder Weihnachtsmarkt. Zo is er een gratis draaimolen en een heuze kunstijsbaan van maar liefst 150m2 waar men gratis gebruik van  mag maken.

Aankleding
De gehele Albertsbaan wordt sfeervol aangekleed met gezellige verlichting, kerstbomen en vlaggen waardoor er een echte Weihnachtsmarkt sfeer ontstaat.

Standhouders 
Naast de winkeliers uit Roden worden ook andere standhouders uitgenodigd om deel te nemen. Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van het bij ons bekende bestand van deelnemers aan de kunst- en keramiekmarkt en Weihnachtsmarkt. Hierdoor moet een kwalitatief goede opzet ontstaan. De Weihnachtsmarkt is geen braderie. Standhouders die niet voldoen aan onze kwaliteitseisen worden niet toegelaten.

ZATERDAG 19 DECEMBER – 12e RODER WEIHNACHTSMARKT – 11:00 TOT 18:00 UUR – CENTRUM VAN RODEN

De toegang is gratis!

Standhouders kunnen zich nu inschrijven. Alle informatie is te vinden op onze website: http://www.volksvermaken.nl/weihnachtsmarkt.html