Advertentie

Browse By

Drie eindejaarsfeesten in Leek: Voor elke leeftijd wat wils!

LEEK – De laatste week van december staan er maar liefst 3 muziekevents op het programma in Leek-Tolbert. Zowel voor de tieners, de 20’ers, 30’ers, 40’ers als 50’ers is er wat te doen op muzikaal gebied in de Rodenburghal in Leek en Postwagen in Tolbert. De eerste is op 1e Kerstdag: MEGA90’s! De beste dansplaten en grootste hits uit het laatste decennium van de 20e eeuw passeren de revue in de grote zaal van de Postwagen! Het evenement wordt alweer voor het 7e jaar op rij gehouden en ook dit jaar staat DJ Jonas van der Vlugt uit Groningen achter de draaitafels.

Drie dagen later, vrijdag 28 december, komen de liefhebbers van de muziek van ABBA volledig aan hun trekken tijdens het live-concert van ABBA Tribute in de Rodenburghal. Enkele jaren geleden stonden dezelfde muzikanten en zangeressen, vele malen uitgeroepen tot beste ABBA tributeband van Europa, ook al eens in Leek voor meer dan 1000 bezoekers.

De dag er op, zaterdag 29 december, wordt eveneens in de Rodenburghal, de eerste editie van het DWARS Festival gehouden, een XXL versie van het succesvolle DWARS concept! Dan komen o.a. Famke Louise en Dave Roelvink naar Leek. Het DWARS Festival is toegankelijk vanaf 14 jaar, de andere 2 events vanaf 18 jaar.

Voor alle 3 muziekevents is nu reeds veel belangstelling! Alles over de kaartverkoop en verdere informatie is te vinden op www.cazemier.nl.