Advertentie

Browse By

Dieven stelen 4 velgen bij autobedrijf in Leek (camerabeelden)

Wie herkent deze nachtelijke shoppers? 

LEEK – Vrijdagavond 4 mei tussen 22:36 en 23:03 uur zijn er 4 velgen met banden gestolen van een Mercedes bij autobedrijf MvH auto’s aan de Industrieweg in Leek. De nachtshoppers kwamen aanrijden in een 5-deurs Volkswagen Golf type 4 met sport velgen en zwarte stootstrippen. Op de camerabeelden kun je alles volgen. De man op beeld stapt uit en de chauffeur rijdt wat heen en weer en pikt de velgen even later op. 

De beste mensen zijn hun schroevendraaier vergeten mee te nemen waar ze de stenen mee uit de grond hebben gehaald. Deze willen wij ze natuurlijk graag terug geven dus wie komt met de gouden tip?
Mocht u twijfelen wij hebben nog veel meer beeld materiaal en ook duidelijker (Facebook brengt de kwaliteit terug).

De man op beeld is vermoedelijk brildragend. Heeft een zogenaamd matje in de nek met krullerig haar.

Herkend u de man in combi met de auto of de kleding, of herkend u bijvoorbeeld het merk van de jas laat het MVH weten.

Alle informatie is van harte welkom!!! Bel, sms of app naar 06-11105766
Of stuur een mail naar info@mvhautos.com
Mocht u anoniem willen blijven bel dan 0800-7000

Zie onderstaande beelden

Wie kent of herkend deze nachtelijke shopper?Vrijdag avond 4-5-18 tussen 22:36 en 23:03 zijn er 4 wielen ontvreemd. De nacht shoppers kwamen aanrijden in de 5 deurs Volkswagen Golf type 4 met sport velgen zwarte stoot strippen. De man op beeld stapt uit en de chauffeur rijd wat heen en weer en pikt de velgen op. De beste mensen zijn hun schroevendraaier vergeten mee te nemen waar ze de stenen mee uit de grond hebben gehaald. Deze willen wij ze natuurlijk graag terug geven dus wie komt met de gouden tip?Mocht u twijfelen wij hebben nog veel meer beeld materiaal en ook duidelijker ( Facebook brengt de kwaliteit terug).De man op beeld is vermoedelijk brildragend. Heeft een zogenaamd matje in de nek met krullerig haar. Herkend u de man in combi met de auto of de kleding, of herkend u bijvoorbeeld het merk van de jas laat het ons weten. Alle informatie is van harte welkom!!!Bel, sms of app naar 0611105766Of stuur een mail naar info@mvhautos.comMocht u anoniem willen blijven bel dan 0800-7000Delen zal gewaardeerd worden!!

Geplaatst door Mvh Auto's op maandag 14 mei 2018