Advertentie

Browse By

College Noordenveld ‘on tour’ bij Zorgplaza en AFSI

COLLEGELEDEN OP BEZOEK BIJ AFSI EN ZORGPLAZA

NOORDENVELD – Wethouders Henk Kosters en Alex Wekema bezochten woensdagmiddag twee bedrijven uit de gemeente Noordenveld. De beide wethouders gingen ditmaal op bezoek bij AFS International BV aan de Produktieweg en daarna bij Zorgplaza aan de Kanaalstraat in Roden om daar een kijkje te nemen achter de schermen van deze twee succesvolle en mooie bedrijven. Het was een leerzame middag voor Kosters en Wekema.

AFS International BV (foto boven) is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige metalen gevelpaneelsystemen. Deze systemen worden wereldwijd toegepast in vaak bijzondere architectonische projecten. AFS werkt veel samen met architecten, projectontwikkelaars en aannemers om innovatieve ontwerpen te realiseren.

Familiebedrijven Zorgplaza en Mobility Products – beiden in handen van de familie Westra – zijn er voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken. Zorgplaza levert zorgartikelen en hulpmiddelen, zowel voor koop als huur. Mobility Products is een importeur van revalidatiemiddelen zoals aandrijfsystemen voor rolstoelen, handbikes, handbewogen rolstoelen en elektrische rolstoelen. Het bedrijf levert deze binnen de gehele Benelux. Beide familiebedrijven zijn gehuisvest aan Kanaalstraat 27 in Roden.

Eigen fotos