Advertentie

Browse By

B en W Leek gaat op bezoek in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op woensdag 12 juli 2017 brengen burgemeester en wethouders van Leek een werkbezoek aan het leukste dorp (van 2011)  Zevenhuizen. Het is een bezoek in een reeks langs alle dorpen in de gemeente.

Tussen 18.30 en 19.30 uur maakt het college per fiets een rondgang door het dorp, waarbij aandachtspunten, wensen en dergelijke kunnen worden ingebracht. De Vereniging voor plaatselijk belang DES begeleidt het college, maar betrokken dorpsgenoten zijn van harte welkom.

Tussen 20.00 en ongeveer 21.30 uur is er een bijeenkomst in het Verenigingsgebouw aan het Hoofddiep 54 in Zevenhuizen. Hierbij zijn alle dorpsbewoners welkom.

Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders C.T. Dekker, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in portefeuille hebben. Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan.

Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot het gemeentelijke beleid of zaken die in het dorp Zevenhuizen spelen. De bijeenkomst wordt informeel afgesloten met een drankje.