Advertentie

Browse By

Anne Doornbos presenteert zijn nieuwe boek ‘De Paddenvanger’

 ‘De Paddenvanger’: Het nieuwste boek van Anne Doornbos vanaf 15 juni te koop in de boekhandel en via internet

EEN – De 70-jarige Anne Doornbos uit Een die jarenlang gemeentesecretaris van de gemeente Noordenveld is geweest, is ook na zijn pensionering nog steeds erg actief is. Anne zit o.a. in het bestuur van het Huus van de Taol, dichter/schrijver/performer en Taaldrost van Drenthe een groot voorvechter van de Drentse streektaal. Doornbos speelt graag toneel, is cabaretier en (tekst)schrijver en is fractievoorzitter van de PvdA van de gemeenteraad van Noordenveld. Maar schrijven (en vooral in het Drents) kan Doornbos erg goed en dat laat die vanaf vandaag weer zien in zijn nieuwste boek ‘De Paddenvanger’.

Want vandaag presenteert Anne Doornbos zijn Drentse thriller ‘De Paddenvanger’. Een verhaal over wraak, vastholdendheid en de dunne grèens tussen goed en kwaod. De Paddenvanger is een echte Drentse thriller die zich ofspeult in de umgeving van Raol. Vier dwarse, overjaorige tieners riedt nao een nacht stappen heur straf integen. Een wrede straf veur een laffe daod.

Is der sprake van een ruzie, rechts-extremisme of misschien toch een ofrekening in het drugscircuit ? Inspecteur Freek Rossing stiet veur een raodsel; zien ienige sporen bent vossehaor op een autodeure en een koppel patroonhulzen. Een verhaal over wraak, vastholdendheid en de dunne grèens tussen goed en kwaad. Waorin blek dat weinig lu zo bent as ze heur kennen laot. Het misdrief speult zich of in de dudelijk te herkennen umgeving van Raol. Veur de lezer is het een sport te ontdekken waor of wat zich ofspeult.

Vanaf 15 juni in de boekhandel en via internet!