Advertentie

Browse By

Allereerste Streekwicht!

STREEKWICHT!

JAAAAA……….. daar is ze dan. De allereerste! Vanaf heden komt hier met regelmaat een “Streekwicht” op de website van Het Streeknieuws.nl. In deze rubriek zullen de dames zich in het kort voorstellen en poseren op de prachtige foto’s, die fotograaf Johan Koops van de ‘wichter(s)’ heeft gemaakt. Lijkt je het ook leuk om eens voor de lens van Johan te poseren en in deze rubriek te komen? Dat kan! Woon je in de gemeente Noordenveld of Westerkwartier en ben je ouder dan 16 jaar en wil je mooi en vrouwelijk op de foto, geef je dan op via de website van Johan, door op de onderstaande aanmeldlink te klikken. Het is volledig gratis, een super leuke ervaring en je houdt er een paar supermooie digitale foto’s aan over. Uiteraard kun je ook gewoon bij Koops prachtige foto’s laten maken. Daarvoor kun je de informatie op zijn site vinden. http://johankoops.nl/

AANMELDEN STREEKWICHT

STREEKWICHT 01/2018

Rowena Bekkema

Rowena op 7-10-2018 in Nieuw-Roden. Foto Johan Koops

Ik ben Rowena Bekkema , 19 jaar oud en ik kom uit Leek. Op dit moment heb ik een tussenjaar. Perfect om een jaar eens flink bezig te gaan met shoots en miss verkiezingen. Op dit moment doe ik mee met “Miss Beauty Queen of the Netherlands”. Een nieuw leuk avontuur dus. Dit jaar heb ik door “Miss Beauty of Groningen” de titel “3rd Les Tere Model 2018” gekregen.

Rowena op 7-10-2018 in Nieuw-Roden

Met fotoshoots ben ik dus ook steeds meer mee bezig eerst begin je een beetje van is dit wel iets maar het wordt elke keer leuker en het is nu echt een hobby geworden. Elke keer ben ik ook zo erg blij met de resultaten! En nu wat meer over waar ik vandaan kom. Ik woon al mijn hele leven in Leek. Een dorp wat veel inwoners heeft en veel onderlinge gezelligheid is. Het ziet er mooi en verzorgt uit en af en toe leuke gezellige evenementen door het jaar heen verspreid. Wat in Leek wel een verbetering zou kunnen zijn om een plek te maken waar de jeugd echt in geïnteresseerd is bijvoorbeeld een leuke uitgaansgelegenheid wat je in Roden en Marum wel hebt. Hierdoor heb je minder last van de hangjeugd die zich vervelen en kattekwaad uithalen. Maar voor de rest een mooi, gezellig en cultureel dorp!

www.johankoops.nl