Advertentie

Browse By

Aftermovie Spelweek bij ‘Cinema de Winsinghhof’!

RODEN – We hebben er even op moeten wachten, maar vrijdag 27 september gaat hij dan eindelijk in première: Dé aftermovie van de Spelweek Noordenveld 2019 gemaakt door Videospot! Er waar kun je dat nou beter doen dan in een echte bioscoopzaal?!? We nodigen alle deelnemers en hun ouders dan ook graag uit, om samen met ons, deze fantastische aftermovie te komen bekijken in de bioscoopzaal van ‘Cinema de Winsinghhof’ in Roden. Voor beide groepen (A en B) zijn er 2 voorstellingen ingepland. Dus let goed op!

Zat jij tijdens de Spelweek in Groep A? Dan gaan voor jou de deuren om 15:00 uur open en begint om 15:15 uur de eerste voorstelling. Is de zaal vol, dan niet getreurd, want om 15:45 uur begint de tweede voorstelling!

De kinderen van Groep B kunnen vanaf 16:00 uur bij de Winsinghhof terecht en dan begint de eerste voorstelling om 16:15 uur. Per voorstelling zijn er 108 plaatsten beschikbaar, mocht de zaal dus al vol zijn, dan heb je om 16:45 uur nog een kans!

Om de middag helemaal compleet te maken, zorgt onze fijne hoofdsponsor Jumbo Jansema voor wat lekkers! Zo kun je dubbel genieten tijdens de enige echte Spelweek Noordenveld Aftermovie!Vragen? info@spelweeknoordenveld.nl