Advertentie

Browse By

Actiedag levert v.v. Roden 11.374 euro op!


RODEN – Vrijdag 6 oktober j.l. heeft v.v. Roden een “Actiedag” georganiseerd, nadat er afgelopen zomer tot twee keer toe is ingebroken op het sportpark van de voetbalclub en er veel materialen waren gestolen. De dieven gingen aan de haal met het elektrische gereedschap en zelfs de onmisbare zitmaaier… Om geld in te zamelen voor het vervangen van deze zeer belangrijke materialen en de aanschaf van een goed beveiligingssysteem, organiseerde de voetbalvereniging deze “Actiedag”.

Na de opening om 16.00 uur door wethouder Reint-Jan Auwema volgde een sponsorloop voor de gehele jeugdafdeling. Tevens was er de mogelijkheid om de super sportieve voorzitter Hans de Vries te sponsoren tijdens de loop. Voor de drie jeugdleden per leeftijdscategorie die het hoogste bedrag bij elkaar renden heeft de club leuke prijzen beschikbaar gesteld!

Later op de Actiedag was er een bijzondere wedstrijd tussen Oud Roden en Oud Peize. Bernard Rademaker en Riekus v.d. Velde hadden voor Roden een prachtig team weten samen te stellen met illustere namen als Dick Schothorst, Lucien Sahetapy, Alco Joosten en Bart Giezen. Peize had Gerard Mensinga bereid gevonden een team samen te stellen, en zij kwamen o.a. met Michiel Venema, Rene Suurd en een stuk of vier heren Gritter naar Roden.

Daarnaast was de kantine de gehele avond omgetoverd voor een prachtig Oktoberfest met gezellige feestmuziek van 2 DJ’s. Een van de hoogtepunten van de dag was de geweldige verloting met prachtige prijzen. De plaatselijke middenstand heeft de vereniging erg geholpen met vele prijzen zoals dinerbonnen, nieuwe voetbalschoenen en boodschappenpakketten, maar er waren ook vele andere prijzen zoals een gesigneerd shirt van PSV, keeperhandschoenen van Jeroen Zoet en VIP-kaarten voor wedstrijden van GIJS, Donar, SC Heerenveen en FC Groningen.

Het totale bedrag dat middels de actiedag is opgehaald is 11.374 euro.

Hiermee is de club uit de problemen en bedankt een ieder die een steentje heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag!

Prijswinaars per leeftijdscategorie:

Onder 7 jaar
1 Lotte Rozema
2 Dieks Kok
3 Mats Lubbers

Onder 9 jaar
1 Jessie de Klerk
2 Mans Hagenauw
3 Bart Mennega

Onder 11 jaar
1 Lynn de Klerk
2 Tim Kunst
3 Mark Noord

Onder 13 jaar
1 Michiel Elema
2 Jip Bazuin
3 Yayden Lambordus
3 Senna Hut

Onder 15 jaar
1 Jan Modderman
2 Leon Oldenburger
3 Ricky Posthumus

Onder 17 jaar
1 Jasper Kobes
2 Rowan Dijks
3 Noa Vos

Onder 19 jaar
1 Max de Voogd
2 Marnix de Vries
3 Anna de Groot