Advertentie

Browse By

Abraham Bert-Jan (LIP) viert feest!

Ook Bert-Jan Lageman hoort vanaf vandaag bij de club van 50

RODEN – Ook Bert-Jan Lageman weet vanaf vandaag waar Abraham zijn mosterd haalt. Velen kennen hem niet anders dan Lip, maar dat is alleen maar een bijnaam van deze beste ‘jongeman’. Maar Lip is vandaag jarig en is maar liefst 50 jaar ‘oud’ geworden… ja ja dat zou je niet zeggen. Dat hij een echte levensgenieter is, dat hoeven wij u niet te vertellen. Hij is op menig feestje te vinden en daar ook duidelijk te horen. Een moppentapper eerste klas, dat is hij. En met zijn luide stem vertelt hij ze als geen ander. En dan nog die heerlijke aanstekelijke lach van Lip. Hij kan zo verschrikkelijk in een lachbui blijven hangen, dat de tranen over je wangen biggelen en je er jaloers op wordt. Sommige mensen vinden dat het op het hinniken van een paard begint te lijken en pakken dan spontaan een paar suikerklontjes voor BJ.

Bert-Jan houdt erg van sport en is uiterst sportief………twee maal per week is hij in de sportschool bij Palestra te vinden. Daarnaast traint en coached  hij een jeugdelftal van v.v. Roden en biljart hij erg graag. Dit gaat Lip goed af en wint menig toernooi. Dit kan ook niet anders, want hij traint erg veel  en steevast op de maandag- en donderdagavond in zijn stamcafé Onder de Linden. Urenlang is hij dan aan het trainen om het niveau (van bier en/of baco?) op peil te houden. Naast al zijn hobby’s zoals o.a. voetbal kijken, de formule 1 volgen en daarbij genieten van een heerlijk biertje of een Bacardi Cola heeft hij ook nog tijd om te werken. Dagelijks gaat de verzekeringsman met veel plezier naar zijn kantoor. Een goede service word je daar zeker geboden en de vaste slogan is dan ook ‘dat hij echt alles dekt‘!

Maar Lip (en familie) van harte met deze bijzondere mijlpaal van maar liefst 50 jaar, want wie had dat ooit gedacht?  Geniet van deze mooie en bijzondere dag met je familie en je vrienden. Op naar de 100 VRIEND! Proost TOPPER! Ook namens Het Streeknieuws!

Hieronder nog enkele foto’s van de jarige Abraham!