Advertentie

Browse By

A.s. zaterdag: Club Zaal – Lumo Party

Club Zaal – Lumo Party

RODEN – Deze zaterdag is het weer zo ver: het leukste terugkerende themafeest van Noordenveld: Club Zaal! De Pompstee is al enkele jaren host van deze clubavond, en speelt daarmee in op de huidige afwezigheid van een club of discotheek in Roden.

Met goede DJs en steeds een ander thema is Club Zaal een populaire bestemming voor de lokale jeugd. Maar niet alleen de jeugd is welkom in Club Zaal! Deze zaterdag is de tweede editie co-hosted met Enjoy Events, en de organisatie wil graag het stigma van “jongerenfeestje” doorbreken. Club Zaal is een leuk clubavond voor iedereen die van goede muziek in een leuk aangekleed sfeertje houdt. Dus ook de oudere jeugd is van harte welkom zaterdag op de Lumo Party.

De zaal gaat open om 23:00 uur met DJ Sowieso en om 01:00 uur gaat het dak eraf met DJ Steve Granero; bekend om zijn energieke beats en eigen edits. Met meer dan 1-miljoen plays op SoundCloud en gigs met Childsplay, Gregor Salo en Lucky Charmes een must-see! Je hebt hem al gezien op het Bevrijdingafestival Drenthe, het TT-festival en andere grote evenementen. En nu dus ook in Roden, bij Club Zaal – Lumo Party. Zaterdag 31 augustus vanaf 23:00 uur in de Pompstee.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of met korting via het Club Zaal Lumo Party Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1480966888711548/