Advertentie

Browse By

6e Classic motor & bromfietsbeurs op 16 & 17 maart in Sportcentrum Leek

6e Classic motor & bromfietsbeurs op 16 & 17 maart in Sportcentrum Leek

LEEK – Op de 6e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen. Waaronder een mooie collectie Maico en  JAWA motoren, Japanse motoren, racemotoren enz.. Ook de Veteranen motoren club ontbreekt niet met een collectie motoren van voor 1940. En ook mooie particuliere collecties zijn op de beurs te bewonderen.

Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet.  Merken als Zundap, Kreidler, Puch, Berini, Testi en vele andere merken bromfietsen zijn volop te zien.

Ook is er aandacht voor de Sinclair elektrische ligfiets .Deze fietsen zijn in 1985 gebouwd. Uitleg en demonstratie van deze fietsen op de beurs in Leek.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich al ingeschreven.

Evenals vorig jaar is er weer plaats gemaakt voor occasions van een jongere leeftijd. In een speciale occasionhoek kunnen handelaren en particulieren hun motoren, bromfietsen en scooters te koop aanbieden. En ook voor particulieren is de mogelijkheid overtollige onderdelen en alles wat daar mee te maken heeft te koop aan te bieden. Deelname is gratis. Wel eerst even inschrijven voor een standplaats.

Op de beurs  een mooie verzameling vooroorlogse  buitenboordmotoren van Museum de Verzamelaar. En de heer Reindersma van dit museum kan daar zeer boeiend verhaal over vertellen.

De openingstijden zijn op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor alle informatie en inschrijving betreffende de 6e Classic motor & bromfietsbeurs bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl  of www.sportcentrumleek.nl