Advertentie

Browse By

55 huishoudens in Westervelde zonder water door storm

Storm zorgt voor behoorlijk wat schade en overlast

WESTERVELDE / REGIO – De aanhoudende straffe storm blaast behoorlijk door het land en zorgt voor overlast in het verkeer maar ook voor vele huishoudens. Vanmorgen vroeg blies de wind een eikenboom om voor een woning aan de Schoolstraat in Westervelde. Hierbij nam de kluit van de boom een deel van de waterleiding mee, zodat 55 huishoudens vanaf dat moment geen water meer hadden. De WMD is druk bezig om de lekkage op te lossen! Voor de gedupeerden staat er een aanhanger met flessen water klaar op de Schoolstraat.

De medewerken van de gemeente Noordenveld werden vannacht al om drie uur (nieuwe tijd) uit hun bed gebeld om de eerste omgewaaide bomen op  te ruimen. Ze hebben het er maar druk mee. Samen met Vos Groenverzorging zijn ze al op diverse plekken geweest waar bomen zijn omgewaaid, die ze samen zo snel mogelijk proberen op te ruimen. Op de Peesterstraat  waaide vanmorgen een gigantisch grote Amerikaanse Eik om, waardoor de weg tussen Norg en Peest bijna anderhalf uur gestremd was.

De deelnemers van de Spektakeltocht ondervonden korte tijd hinder van de omver gewaaide bomen en moesten diverse hindernissen ondergaan om hun tocht te vervolgen.

Storm blaast bomen om!! 55 huishoudens zonder water door omgewaaide boom in Westervelde!diverse plekken overlast door omgewaaide bomen!! Medewerkers van de gemeente en Vos groenverzorging hebben het er druk mee!!!

Geplaatst door Het Streeknieuws op zondag 29 oktober 2017