Advertentie

Browse By

50 keer Hieperdepiep Hoera voor badjuf SARAH Harmanna

RODEN/LEEK – De altijd uiterst vriendelijk en goedlachse badjuf Harmanna Rozema van het Zwemkasteel Nienoord in Leek hoort vanaf vandaag ook bij de club van 50-plussers. De kersverse Sarah werd door haar vriendenclub verrast met vele roze ballonnen met daaraan allemaal leuke kaartjes met de mooiste wensen en felicitaties voor haar 50ste verjaardag.

Nee……….geen grote Sarah-pop in de voortuin voor haar paleisje in Roden. “Deze prik ik gelijk lek”, meldt Harmanna aan de vele vrienden en vriendinnen. Dus dan maar geen grote pop in de tuin, maar haar hele huis vol met ballonnen vinden haar vrienden en vriendinnen. Ja. zelfs haar wc en slaapkamer moesten er aan geloven.

Harmanna is voor vele geen onbekende, want ze is al meer dan 25 jaar in dienst bij Zwemkasteel Nienoord in Leek. (het prachtige binnen- en buitenzwembad wat gelegen is in het mooie park Nienoord). Ze heeft in haar 25-jarig dienstverband als ‘badjuf’ bij het zwembad al vele duizenden kinderen, maar ook ouderen het zwemmen geleerd. Zij zwemmen nu allemaal als een ‘visje in het water’ en hebben hun angst voor het diepe water daardoor overwonnen. “Helaas is het bad nu nog dicht en hoop ik dat we gauw weer het bad mogen verversen met schoon water”, zegt de lieve badjuf een beetje hoopvol. Want mochten we over een paar weken weer ‘groen licht’ krijgen om het bad te openen voor het publiek, dan gaan we met het team dit echt zo snel mogelijk realiseren.

Helaas kan ze dit jaar geen groot feest geven voor haar 50ste verjaardag. Dit feest houdt haar vriendengroep vast nog wel tegoed!! Harmana van harte met je verjaardag en een hele fijne dag!