Advertentie

Browse By

25 Juli het grootste, gratis en gastvrije ontbijt

Proosten op een smakelijk ontbijt onder toeziend oog van de startplaatsvoorzitters.

Een smakelijk begin van de dag

DRENTHE – Op 25 juli staat in acht startplaatsen een groot, gratis en gastvrij ontbijt op het menu. RegioBank Drentse Fiets4Daagse organiseert dan voor alle fietsers een smakelijk begin van de dag. Ook Norg doet dit jaar mee!

Reeds 52 jaar wordt de Fiets4Daagse verreden door het mooie landschap van Drenthe. De organisatie is ieder jaar actief om extra beleving te bieden voor de fietsers. Dit jaar wordt dat onder andere gedaan middels het grootste, gratis en gastvrije ontbijt. Waar voorheen alleen Meppel en Westerbork een dergelijk ontbijt boden, hebben nu ook de startplaatsen Assen, Dalen, Diever, Emmen, Hoogersmilde en Norg de smaak te pakken.

Vele tafels worden gedekt om hopelijk zo’n 15.000 fietsers te laten genieten van een ontbijt zoals je het thuis niet iedere dag krijgt. Broodjes, beleg, jus d’orange, een gekookt eitje; het kan niet op.

Wilt u ook mee-ontbijten? Schrijf u dan in voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse. Dit kan eenvoudig op de geheel vernieuwde website www.fiets4daagse.nl.

Foto is gemaakt door Ron de Vos.