Advertentie

Browse By

12 teams en gewoon ook 12 medailles voor Adonis

12 teams en gewoon ook 12 medailles voor Adonis Sportacrobatiek Leek

LEEK – Zaterdag 26 januari werd in Uithuizen de voorwedstrijd voor de DE-lijn acrogym gehouden. Voor Adonis Sportacrobatiek Leek werd dit een zeer succesvolle dag. Er deden 12 teams mee en alle 12 keerden ze met een medaille naar huis!

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan de E-instap, E-junioren en D-senioren.  Bij de E-junioren duo’s mochten er 2 teams het podium betreden: Janneke Meijer en Marleau Storteboom haalden goud en Anne Hulst en Lisanne v.d. Velde haalden zilver.  Bij de E-instap haalden trio Carmen Feijen, Jolijn Hartholt en Lizz Stoker, en duo Femke Mulder en Lucynda Zwama allemaal brons. Het hoogste podium mocht die ochtend ook betreden worden door Anna Snijder, Jasmijn Stuurwold en Kaja Heijnen bij de D-senioren (foto boven).

Daarna was het de beurt aan de trio’s bij de E-jeugd en E-junior. ChéniceStorteboom, Juliette Tuil en Merel Stuurwold haalden goud en Eden Timmerman, Nynke Veldhuizen en Rosalie de Vries haalden brons. Bij de E-junioren stonden Jinte Kroese, Leana Perri en Nadra Elbadaway op het  hoogste podium! (foto boven)

In de 3e wedstrijd kwamen nog 4 teams in actie. Mixpaar Kaj Gerbrandy en Robbin Vogel haalden goud in de categorie E-jeugd. Bij de D-junioren trio’s was het wederom een podium met Adonis teams: Anne Bente Bakker, Mare Hogenhuis en Marit Huizenga kregen het goud omgehangen met tevens de hoogste score van de dag. Hun teamgenootjes Jorijn Jongman, Lian Steenbergen en Xanne Ottersberg haalden hier een bronzen medaille. E-senior duo Cynthia Zwama en Leonie Hoeksema sloot de dag mooi af met ook een bronzen medaille.

Op 16 februari komen al deze teams van Adonis Sportacrobatiek Leek weer in actie. Dan wordt de Valentijnscup in Oosterwolde gehouden met als doel om weer zulke prachtige resultaten neer te zetten!!!