Advertentie

Browse By

10e Ei Ei Westerkwartier

Ei Ei Westerkwartier: voor de 10e keer start van het toeristische seizoen

WESTERKWARTIER – Paasmaandag 2 april organiseert de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier voor de tiende keer Ei Ei Westerkwartier, de officiële start van het toeristische seizoen waarbij ondernemers op 14 locaties hun deuren wijd open zetten. Graag nodigen zij u uit om kennis te komen maken met al het moois dat het Westerkwartier te bieden heeft. De officiële opening vindt om 10.30 uur plaats op de CazemierBoerderij te Tolbert. Van 10.30 tot 17.00 uur (tenzij anders vermeld op de website www.eieiwesterkwartier.nl) kan door het hele Westerkwartier worden genoten van allerlei overwegend gratis activiteiten voor het hele gezin.

Een greep uit het bomvolle programma voor deze dag (maar kijk vooral ook op www.eieiwesterkwartier.nl) in het hele Westerkwartier: Naast de traditionele paasactiviteiten (eieren gooien, paaskermis) kan er volop worden genoten van dieren (paarden, ezels, pony’s, honden), kabouters (Nienoord) en geheimen uit 1642-1643 (Abel Tasmanmuseum). Zijn er voor jong en oud bijzondere activiteiten als stokpaardjesrace (HJC Manege), klimmen tegen MS (Postwagen) en de allereerste polsstokroute (Theetuin Blotevoetenhof Opende). De jeugd kan meedoen met een kleurwedstrijd. En u kunt met het hele gezin genieten van heerlijkheden uit de streek: appels, worst, kaas, honing, chocolade, versgerookte paling en makreel, kamelen- en ezelinnenmelk en nog heel veel meer.

Ei Ei Westerkwartier, het leukste uitje voor het hele gezin! Meer informatie is te vinden op www.eieiwesterkwartier.nl. Of www.facebook.com/westerkwartier.eiei.